MALZEMELER
- 2 adet tavuk göğsü
- 5 kaşık sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- isteğe göre pul biber - kırmızı toz biber
- 1 çay bardağı Galeta unu
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz. Geniş bir kaba alıp içine sıvı yağ, tuz, kekik, ve baharatlarımızı ekleyip iyice karıştırıyoruz. Buzdolabında bir saat kadar dinlenmeye bırakıyoruz. (zamanınız yoksa direk pişirebilirsiniz.) Dinlenen etimizi çöp şişlere diziyoruz ve galeta ununa buluyoruz. İyice ısıttığımız tost makinesinde (yada evde ızgaranız varsa daha iyi olur) 15 dakika kadar çevirerek pişiriyoruz. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder