MALZEMELER
- 125 gr. yumuşak margarin
- 2 yumurta ( 1 tanesinin akı üzerine)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı buğday nişastası
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi
- 2,5-3 su bardağı kadar un
- Üzeri için yeterince hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI
Öncelikle margarin, yumurta, sıvıyağı karıştırıyoruz. Üzerine kalan malzemeyi ekleyip yumuşak bir kurabiye hamuru hazırlıyoruz. Hazırladığımız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp önce yumurta akı sonra hindistan cevizine bulayıp, tepsimize diziyoruz. Önceden ısıttığımız 180° fırında pembeleşinceye kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder